EğitimlerKim'den HaberlerProfesyonel EğitimlerSektörden Haberler

OKUL ÖNCESİNDE ÇALIŞAN PROFESYONELLERLE DESTEK EĞİTİM GRUBU

OKUL ÖNCESİNDE ÇALIŞAN PROFESYONELLERLE DESTEK EĞİTİM GRUBU

Okul öncesinde çalışan profesyonellere yönelik psikodrama ve art terapi teknikleriyle destek eğitim programı

EĞİTİMİN AMACI:
Okul öncesi eğitim kurumlarında çalışan profesyonellerin karşılaştıkları sorunlarla ilgili bilgi ve becerilerini dramatizasyon ve art terapi yöntem ve teknikleriyle bakış açılarını genişletmek, yaratıcılıklarını artırmak, sorunlara yeni ve farklı çözümler üretebilmelerini güçlendirmek ve desteklemek.

EĞİTİMİN TANITIMI:
Okul öncesi eğitim kurumlarında çalışan uzmanlar, çocukların zihinsel, sosyal, psikolojik, duygusal ve sosyal gelişimlerini takip eden ve duruma uygun önlemler alabilen, gözlem ve gelişimlerine destek veren kişilerdir. Ayrıca kurum kültürünü ve iklimini gözlemleyen, ihtiyaçları fark edebilen, sorunları bilgi ve becerisiyle nabzını tutan uzmanlardır. Gerek çocuklara gerek ailelere ve gerekse kurum içi örgüte yön ve hız veren liderlerdir. Ancak, uzmanların da, insan olma tabiatıyla, çalışmalar sırasında bir üst bakışa ihtiyaç duyabileceği gerçeği de gözden kaçırılmamalı, zaman zaman tükenmeye veya kaygıya karşı bir koruma kalkanı oluşturulmalıdır. Bu amaçla okul öncesi dönemde hizmet sunan uzmanların ihtiyaçlarını karşılayacağını düşündüğümüz bir süpervizyon grubu oluşturuyoruz. Yaşadığınız süreçlere destek vermek için sizleri bekliyoruz.

Çalışmanın Şekli:
8 oturum olarak,
iki haftada bir,
13:00 16:00 saatleri arasında,
cumartesi günleri olarak planlanmıştır.
çalışma süresince düzenli katılım esastır.
çalışma dramatizasyon ve art terapi teknikleriyle desteklenecektir.

KATILIM KOŞULLARI:
Okul öncesi eğitim kurumlarında çalışan ve/veya çalışmak isteyen tüm uzmanlara açıktır. Katılımcı sayısı kontenjanla sınırlıdır. Kontenjanlar 12-15 kişiliktir. Katılımcıların KİM Psikoloji iletişim bilgilerinden yararlanarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

EĞİTİMCİ:
Psk. Dan. Ebru Demirköz (Psikodrama Co-Terapisti)

EĞİTİM SONUNDA VERİLECEK BELGE:
Katılım Belgesi (Ruh Sağlığı Derneği Onaylı)

EĞİTİM ÜCRETİ:
Oturum başı: 50 TL+KDV (KDV Dahil 59 TL)

Başvuru için tıklayınız.

Eğitim Tarihlerini, Şartlarını, Ödeme Seçeneklerini görebileceğiniz psikoloji eğitimleri, psikoloji ajandası sayfasına gitmek için tıklayınız.

Başarılar dileriz.

Kim Psikoloji Kariyer İstihdam Merkezi

2 Yorum

Konuşalım

T: +90 216 428 7546
E: [email protected]