Çocuk Psikolojik TestleriEğitimlerErgen Psikolojik TestleriProfesyonel EğitimlerTest EğitimleriYetişkin Psikolojik Testleri

YARATICI DÜŞÜNCE TESTİ KURSU

Eğitmen: Psk. Dan. Fazlı TATAR Yer: Kim Psikoloji Ücret: 826TL

YARATICI DÜŞÜNCE TESTİ KURSU

EĞİTİMİN AMACI:
Zeka testleri paketi kapsamında Torrance Yaratıcı Düşünce Testi uygulama konusunda yeterlilik ve yetkinlik kazanmak.

EĞİTİMİN TANITIMI:
Test bireylerdeki yaratıcı düşüncenin değerlendirilmesinde kullanılan bir performans testidir. Yaratıcılık; yeni, özgün ve beceriye dayalı bir ürün olarak ortaya çıkmış veya henüz ürüne dönüşmemiş, kendine özgü bir problem çözme sürecini içeren, kişinin zekâ unsurlarını da özgün ve üretime dönük kullandığı bir bilişsel yetenektir. Günümüzde işe alımda, eğitimde, sanatta ölçümüne ihtiyaç duyulmaktadır. Torrance yaratıcı düşünce testi ilk kez 1966 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlanmıştır. Sözel ve şekilsel alanda yaratıcılığı ölçen toplam 10 alt testi içeren bu ölçeğin, dilsel eşdeğerliği, güvenirliği ve geçerliğine ilişkin istatistiki analizlerin yapılması bu çalışmanın ana problemini oluşturmaktadır. Test okulöncesi, lise, üniversite yaş gruplarına uygulanabilmektedir. Şekilsel ve Sözel Olmak üzere iki alt testi vardır.

EĞİTİMCİ:
Psk. Dan. Fazlı TATAR

EĞİTİM SONUNDA VERİLECEK BELGE:
Sertifika (Ruh Sağlığı Derneği Onaylı)

EĞİTİM ÜCRETİ:
700 TL +KDV (KDV Dahil 826 TL)

Başvuru için tıklayınız.

Eğitim Tarihlerini, Şartlarını, Ödeme Seçeneklerini görebileceğiniz psikoloji eğitimleri, psikoloji ajandası sayfasına gitmek için tıklayınız.

Başarılar dileriz.

Kim Psikoloji Kariyer İstihdam Merkezi

Bir Yorum

Konuşalım

T: +90 216 428 7546
E: [email protected]