JUNGCU PSİKOTERAPİ KURSU: Teori ve Pratik
(Jungian Psychotherapy: Theory and Practice)

EĞİTİMİN AMACI:
Bu psikoterapinin metod ve uygulamaları hakkında temel bilgileri katılımcılarla paylaşmak ve terapide kullanılan yöntem ve testler hakkında teorik ve pratik bilgiler sağlamak.

EĞİTİMİN TANITIMI:
Jungçu psikolojisinin temel kavramlarını – kişisel ve kolektif bilinçdışı, arketipler, bireyselleşme süreci, psikolojik tipler, düşler, mitler, semboller vb.- tanıtmak , tarihsel olarak ve Jungçu psikoterapinin evrelerini incelemek. Bu psikoterapinin metod ve uygulamaları hakkında temel bilgileri katılımcılarla paylaşmak ve terapide kullanılan yöntem ve testler hakkında teorik ve pratik bilgiler sağlamak. Bu eğitim bütünsel olarak Jungçu psikoterapinin temel olarak anlaşılmasını ve uygulamaları hakkında katılımcılara teorik ve pratik bilgiler sağlayacaktır.

Yöntem:
Temel teoriler, vaka çalışmaları ve egserzisler.

Kimler Katılmalı:
Psikoloji öğrencileri, Psikoloji bölümlerinden yeni mezun olanlar, Psikologlar, psikoterapistler ve konuya ilgi duyan bireyler.

EĞİTİMCİ:
Uzman Psikolog Hüseyin Fırat

EĞİTİM SONUNDA VERİLECEK BELGE:
Katılım Belgesi (Ruh Sağlığı Derneği Onaylı)

EĞİTİM ÜCRETİ:
200 TL +KDV (KDV Dahil 236 TL)

Başvuru için tıklayınız.

Eğitim Tarihlerini, Şartlarını, Ödeme Seçeneklerini görebileceğiniz psikoloji eğitimleri, psikoloji ajandası sayfasına gitmek için tıklayınız.

Başarılar dileriz.

Kim Psikoloji Kariyer İstihdam Merkezi

Bir Yorum

Konuşalım

T: +90 216 428 7546
E: [email protected]