PSİKOLOJİK SORUNLARIN BARINDIRDIĞI İÇGÖRÜYE ULAŞMANIN METODU

EĞİTİMİN AMACI:
Terapi becerilerini güçlendirmek için iç görüyü kuvvetlendirmek.

EĞİTİMİN TANITIMI:
Her sorunun barındırdığı bir mesaj vardır. Lego oyununda amaç, parçaların girinti-çıkıntılarını diğerininkilerle tam oturtmak sureti ile birçok parçadan bir bütün oluşturmaktır. Zihinsel, duygusal ve fiziksel boyutlarda ortaya çıkan sorunların barındırdığı mesaj da, organizmada hala karşıtını bekleyen girinti-çıkıntıların olduğudur.
Genelde, olumsuz düşüncelerin, acı-çaresizlik-kaygı duygularının veya fiziksel semptomların barındırdığı içgörünün anlaşılması doğrultusunda gayret sarfetmek yerine onları yenmeye odaklanılır. Bu seminerde, hakkında konuşulan, serzenişte bulunulan, bertaraf edilmeye çalışılan zihinsel-duygusal-fiziksel semptomların barındırdığı içgörüye ulaşmak için şimdi ve burada onlara nasıl yaklaşılacağı, onlarla nasıl temas edileceği deneyimlenecektir.
Bu seminer, sorunlar hakkında konuşmak yerine sorunlarla temas etmek için nasıl “burada” olunacağını deneyimlemek isteyen herkese açıktır.

EĞİTİMCİ:
Doç. Dr. Hanna Nita Scherler

EĞİTİM SONUNDA VERİLECEK BELGE:
Katılım Belgesi (Ruh Sağlığı Derneği Onaylı)

EĞİTİM ÜCRETİ:
150 TL+KDV (KDV Dahil 177 TL)

Başvuru için tıklayınız.

Eğitim Tarihlerini, Şartlarını, Ödeme Seçeneklerini görebileceğiniz psikoloji eğitimleri, psikoloji ajandası sayfasına gitmek için tıklayınız.

Başarılar dileriz.

Kim Psikoloji Kariyer İstihdam Merkezi

Bir Yorum

Konuşalım

T: +90 216 428 7546
E: [email protected]