Çocuk Psikolojisi EğitimlerimizDanışmanlık EğitimleriEğitimlerProfesyonel Eğitimler

“PORTAGE ERKEN EĞİTİM SETİ” SERTİFİKA PROGRAMI

Eğitmen: DR. ENDER (UZUNDEMİR) MARANGOZ Yer: Kim Psikoloji Ücret: 885TL

“PORTAGE ERKEN EĞİTİM SETİ” SERTİFİKA PROGRAMI

EĞİTİMİN AMACI:

Portage Eğitim Paketi, okul öncesi çocukların (0 – 6 yaş) gelişimsel becerilerini değerlendirmeye ve ihtiyaçlarına uygun gelişim ve eğitim programı hazırlamaya yönelik bir pakettir. Portage metodu, 1969 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde, Özel Eğitim Daire Başkanlığının, okul öncesi çocukların gelişimini desteklemek amacıyla açtığı proje yarışmasını en başarılı ve özgün ilk üç proje arasına girerek kazanmıştır. Bu paket Portage Erken Eğitim Kılavuzu Gelişim Ölçeği, Kullanım Kılavuzu ve Etkinlik Önerileri Kılavuzundan oluşmaktadır ve bu paketin hazırlanması uzman bir ekibin üç yılını almıştır. 1975 yılında Amerikan Eğitim Bakanlığı programı ülke çapında yaygınlaştırılması için resmi olarak onaylamıştır. O günden bu yana Portage Eğitim Paketi’nin kullanımı dünyanın dört bir yanına dağılmış ve bu eğitim paketi 35’ten fazla dünya diline çevrilmiştir. Birçok ülke, eğitim bakanlıklarının onayı ile, Portage Eğitim Paketi’ni erken çocukluk uyarı ve eğitim programı olarak kullanmaktadır.

EĞİTİM İLE AMAÇLANAN HEDEFLER:

Çocuğunun gelişimini doğumdan itibaren detaylı olarak değerlendirmek ve gelişimini desteklemeye yönelik çalışmalar yapmak isteyen tüm bilinçli anne-baba ve eğitimciler bu Paket’ten sonsuz bilgi ve öneri edinecektir. Ayrıca gelişimi yavaş seyreden ve özel eğitim gerektiren çocuklara sahip anne- babalar ve bu sahada çalışanlar, bu çocukların gelişimindeki eksiklikleri tamamlamaya yönelik pek çok yaratıcı öneri bulacaktır.


KİMLER KATILABİLİR?

Psikolojik Danışmanlık, Psikoloji, Özel Eğitim, Okul Öncesi Eğitim, Sınıf Öğretmenliği, Sosyal Hizmet Uzmanlığı alanlarında görev alan kişiler, ilgili alanların son sınıf öğrencileri ve aileler eğitime katılabilirler.

EĞİTİMCİ: DR. ENDER (UZUNDEMİR) MARANGOZ

EĞİTİM SÜRESİ: 2 TAM GÜN (10:00-17:00)

KONTENJAN: 30 KİŞİ

EĞİTİM ÜCRETİ: 885 TL (Eğitim ücreti dahilinde, tüm katılımcılara Portage eğitim seti malzemeleri verilecektir.)

EĞİTİM SONUNDA VERİLECEK BELGE: Portage Eğitim Paketi Uygulama Sertifikası (Ruh Sağlığı Derneği Onaylı)

Başvuru için tıklayınız.

Eğitim Tarihlerini, Şartlarını, Ödeme Seçeneklerini görebileceğiniz psikoloji eğitimleri, psikoloji ajandası sayfasına gitmek için tıklayınız.

Başarılar dileriz.

Kim Psikoloji Kariyer İstihdam Merkezi

Konuşalım

T: +90 216 428 7546
E: [email protected]