Çocuk Psikolojisi EğitimlerimizEğitimlerProfesyonel Eğitimler

YALÇINKAYA METODU İLE DİL VE KONUŞMANIN EĞİTSEL TEDAVİSİ

Eğitmen: Dr. Fulya Yalçınkaya Ücret: 590TL

YALÇINKAYA Metodu ile Dil ve Konuşmanın Eğitsel Tedavisi

“İşitme dil konuşma gecikmesi olan çocuklar için yeni bir dil öğretme yöntemi”

EĞİTİMİN AMACI:
İşitme, dil konuşma gecikmeleri olan çocukları çok hızlı konuşturan dikte yöntemini uygulayabilecek beceriyi kazanmak. Dikde, konuşma gecikmesi olan çocuklara yönelik uygulanan dil ve konuşma eğitimi metodudur. Dil gecikmesi ve dinleme bozukluğu düşünülen çocuklarda 18 aydan itibaren yürütülmeye başlanmaktadır. Sınır düzey, YGB ve Nörolojik gelişim gecikmesi olan çocuklarda da dil gelişimini destekleyici metot olarak kullanılmaktadır. Bu eğitimin amacı, Dikde yönteminin uygulayıcılarını yetiştirmektir.

EĞİTİMİN TANITIMI:
Öncelikle konuşma gecikmesi olan çocuklara yönelik uygulanmaktadır. Dil gecikmesi ve dinleme bozukluğu düşünülen çocuklar ile gelişim geriliği, uyaran eksikliği, yaygın gelişimsel bozukluk spektrumu hastalıkları ve nörolojik-genetik-metabolik hastalıkları olan çocuklarda da 18 aydan itibaren dil gelişimini destekleyici metot olarak uygulanabilir.
Eğitim; yöntemin aşamalarını, uygulama ilkelerini, ebeveyn ile çalışma sürecini ve izlem odaklarını içermektedir. Katılımcılar eğitim sonunda Dikde yönteminin tüm aşamalarını çalışma yaşamlarında uygulayabilme becerisi kazanacaklardır.
Eğitim materyalleri, Uygulama Kitabı, Dikde – Pare Kitabı katılımcılara ücretsiz verilecektir.

KATILIMCILAR:
Konuşma-Dil Terapistleri, Çocuk Gelişim Uzmanları, Fizyoterapistler, Okul öncesi/Anaokulu Öğretmenleri, Özel Eğitim Uzmanları, Psikologlar, Psikolojik Rehber ve Danışmanlar, Rehber Öğretmenler, Sosyal Hizmet Uzmanları, Zihin / İşitme / Görme Engelliler / Sınıf Öğretmenleri ve bu branşlarda eğitimine devam eden lisans&lisansüstü üniversite öğrencileri.

EĞİTİMCİ:
Dr. Fulya Yalçınkaya

EĞİTİM SONUNDA VERİLECEK BELGE:
Uygulayıcı Sertifikası (Ruh Sağlığı Derneği Onaylı)

EĞİTİM ÜCRETİ:
500 TL+KDV (KDV Dahil 590 TL)

Başvuru için tıklayınız.

Eğitim Tarihlerini, Şartlarını, Ödeme Seçeneklerini görebileceğiniz psikoloji eğitimleri, psikoloji ajandası sayfasına gitmek için tıklayınız.

Başarılar dileriz.

Kim Psikoloji Kariyer İstihdam Merkezi

6 Yorum

Konuşalım

T: +90 216 428 7546
E: [email protected]