Kurumsal HaberlerPsikoloji HaberleriSektörden Haberler

DİKKAT & ZEKA GÜÇLENDİRME OKULU

DİKKAT & ZEKA GÜÇLENDİRME OKULU 

BİR İLK GERÇEKLEŞİYOR: ZEKA VE DİKKAT GÜÇLENDİRME EĞİTİMİ

 

PROGRAMIN AMACI:

Bireyi yaptığı işe yoğunlaşmasını engelleyen unsurlarla etkin mücadele etmesi için eğitmek ve yüksek performans göstermesini sağlamaktır. Bu programla; “Dikkatimi yaptığım işe veremiyorum, derslerimi yetiştiremiyorum, ders çalışırken dalıp gidiyorum, sınavlarda dikkatsizlik yüzünden sürekli hatalar yapıyorum, okuduklarımı veya dinlediklerimi tam anlayamıyorum, bir türlü istediğim performansı gösteremiyorum” ve benzeri bahaneleri ortadan kaldırılması hedeflenmektedir. Bu eğitimi alan bireylerin, gerçek performanslarının üzerinde bir başarı gösterecekleri kabul edilmektedir.

PROGRAMIN İÇERİĞİ:

Programın içeriğinde zekâ ve dikkat becerilerini geliştirmeye yönelik teorik bilgiler verilmekte ve pratik uygulamalar yapılmaktadır. Zekâ ve dikkat geliştirici oyunlar oynatılmakta ve egzersizler yapılmaktadır.

PROGRAMIN KAZANÇLARI:

   Dikkat ve zekâ becerileri gelişecektir.

   Derslere dikkatlerini verebilecekler.

   Sınavlarda dikkatsizlikten dolayı yaptıkları hatalar azalacak.

   Unutkanlık problemi azalacak.

   Özgüvenleri artacak.

   Motivasyonları artacak.

   Duygusal problemlerle ve kaygıyla baş etmeyi öğrenecekler.

   Ders çalışmaya daha istekli olacaklar.

   Gerçek performanslarını sergileyebilecekler.

   Sınavlarda aldığı notlar ve ders başarıları artacak.

ÇALIŞMA TAKVİMİ ve ÜCRETİ:

Salı günleri saat 17:00-19:30 arası

Aylık ücreti: 200 TL

EĞİTİM SORUMLUSUNUN ÖZGEÇMİŞİ:

 

MEHMET POLATOĞLU- Dikkat Terapisti

 

1976 Yusufeli doğumludur. İstanbul Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden 1998 yılında mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisans derslerine katıldı. 1998 yılından beri eğitim kurumlarında rehber/psikolojik danışman olarak çalışmaktadır.

Tiyatro, mizah, öykü, roman ve eğitim alanında birçok eserler kaleme aldı. Yayınlanmış on çalışması bulunmaktadır. Çeşitli gazete, dergi ve internet sitelerinde köşe yazıları yazdı. Yazdığı tiyatro oyunu diziye dönüştürülerek TRT1’de yayınlandı.

Mehmet Polatoğlu’nun yaptığı işlerden bazıları şunlardır: TV programcılığı, dergi yayıncılığı, gazetecilik, reklâm metin yazarlığı, kısa film senaryo yazarlığı, tiyatro oyunculuğu, tiyatro yönetmenliği, pazarlama ve reklâm danışmanlığı, imaj danışmanlığı, yetişkin koçluğu, öğrenci koçluğu, proje danışmanlığı, eğitim danışmanlığı, eğitim seminerleri…

En Etkili Dikkat Geliştirme ve Konsantrasyon Teknikleri kitabının yazarı olan Polatoğlu’nun eğitimle ilgili; Başarılı Öğrenci olmak ve Bilinçli Aile Başarılı Çocuk isminde iki kitabı ve Başarının Çağrısı isimli kişisel gelişim kaset çalışması bulunmaktadır. Şu an dikkat ve zekâ becerilerini geliştirme, liderlik becerilerini geliştirme konularında proje geliştirme ve uygulama çalışmalarını sürdürmektedir. Dikkat geliştirme üzerine uzun yıllar yaptığı çalışmaları kitap haline getirdi. Polatoğlu, dikkat geliştirme çalışmalarını “dikkat terapisi” olarak markalaştırdı. Halen çeşitli kurumlarda eğitim, seminer ve grup çalışmaları yapmaktadır.

KAYIT VE İLETİŞİM:

Kontenjan 15 kişi ile sınırlıdır.

Kim Psikoloji

Altunizade Mah. Kısıklı Cad. N.108 Çamlıca

0216428 75 46

www.kimpsikoloji.com

http://www.facebook.com/KimPsikolojiKim

http://twitter.com/kimpsikoloji

önceki programımız

http://www.kimpsikoloji.com/?p=5629

14 Yorum

Konuşalım

T: +90 216 428 7546
E: [email protected]