Ruh Sağlığı

EN ZEKİCE KARNE HEDİYESİ

ZEKA VE DİKKAT GÜÇLENDİREN 100 AKIL OYUNU BİR KUTUDA

Son zamanlarda yapılan araştırmalar zeka potansiyelimizin kullanıma bağlı olarak artıp azaldığı yönünde. Eğer zihnimizi kullanırsak var olan potansiyel artıyor kullanmazsak azalıyor. Zeka güçlendirmek için egzersizler yapabilirsiniz. Ama nasıl? İşte size dünyaca ünlü bir yöntem. Uluslar arası ödüllü bir zeka güçlendirme oyuncağı. Yaş sınırı yok 7den 70e. Zeka sınırı yok, tüm zeka gruplarına hitap ediyor.

AHŞAP ZEKA TANGRAMI

4 tahta parçası ile 100 tane şekil oluşturmaya çalıştığınız bir oyun. Ama hiç kutuda göründüğü gibi değil. Tamamen düşünce kalıplarını kırıp yeniden üretmeye ve organize etmeye başlayacağınız bir eğlence. Ön yargılarınızı kıracak bir fırsat. 15 farklı zihin seviyesine göre sorular var. 1. seviyedeki her bir soru için 3 dakika verilmişken 15. seviyedeki her bir soru için 15 dakika verilmiş. Bireysel ve grup olarak oynanıyor.

PEDAGOJİK FAYDALARI,

İnsanların zihinsel potansiyelini açığa çıkartmaya yardımcı olur. Zeka gelişimine katkı sağlar. Azim ve sabır gidi değerlerin kazanılmasında etkindir. Pedagojik olarak bu oyuncaklarla meşgul olan çocukların aşağıdaki becerilerinde yükselme görülür:

GÜÇLENEN BECERİLER

Dikkat & konsantrasyon & odaklanma, algılama, şekil-uzay konumu algısı, şekil-zemin algısı, hareket zaman etüdü, el-göz koordinasyonu, muhakeme & mukayese, analitik düşünme & akıl yürütme, soyut düşünme, problem çözme, sınıflama & sıralama, tüme varım & tümden gelim, benzerlik görme & farklılık ayırma, parça-bütün ilişkilerini kurma, bütünleştirme & eşleştirme & tamamlama & ardışıklık, merak & keşif, mucitlik & üretkenlik & yaratıcılık, hedefe odaklanma, bağımsız iş yapabilme, ince motor hareketlerde pratiklik.

SİPARİŞ İÇİN: 0216 428 75 46

Konuşalım

T: +90 216 428 7546
E: [email protected]